FerienWohnung

Groepen

Bent u met een kleine groep (max. 7 pers) en wilt u lekker genieten in uw ‘eigen woning’? bij ons kunt u ook de gehele accommodatie huren. Geheel voor uw eigen groep. Met of zonder ontbijt, champagneservice, fietsen. U maakt dan gebruik van 3 kamers met 3 badkamers en een centraal gedeelte met zithoek en TV. Buiten geniet u lekker op uw eigen dakterras van een heel mooi uitzicht over idyllisch Easterein. U verblijft in uw eigen deel van de woning met een eigen ingang. en wij wonen in het voorhuis.

Geniet van de vogelgeluiden, het rustgevende beeld van grazende schapen en rondscharrelende kippen bij de buren. Of plof neer met een boek op het dakterras.
Geen zin om zelf te koken? Voor een lekkere maaltijd kunt u terecht bij Bergsma Easterein, op steenworp afstand van B & B Elfstedenstate. Een intiem kafeegedeelte, gecombineerd met een sfeervol à la carte restaurant.

Boek nu

Leuke extra’s

Om er voor te zorgen dat u een onvergetelijke tijd bij ons doorbrengt, bieden wij u graag iets extra’s. Zo kunt u gebruik maken van de ‘haal en breng-service’, fietsen, en een goed gevulde lunchmand.
Ook bieden we op maat gemaakte arrangementen, denk bijvoorbeeld aan een ‘huwelijksaanzoek arrangement’. Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee!

Uit eten in de omgeving

Arrangementen

Blijf op de hoogte

Inschrijven
Inschrijven

Prachtige landelijke locatie in vriendelijk lief dorpje. De kamers zijn zeer mooi en met als thema van de elfstedentocht ingericht. Met oog voor detail. Schaatsen als handvaten. Sneek is op een 15 minuten. Aardige mensen. Een echte aanrader.

Rick Indianenboek

Prachtige thema kamers. Zeer gedetailleerd en piekfijn afgewerkt.

Sietse Leffring

Wij hebben genoten! ook het restaurant om de hoek van de B&B is zeer aan te bevelen!

Wim en Winnie

Neem contact met ons op:

info@elfstedenstate.nl
0515 331998
App met ons

Volg ons op:

Inspiratietips voor uw verblijf

Omgeving