Über uns

Wij, Andries en Catharina, ontvangen u graag in Elfstedenstate. Een frisse, elegante accommodatie in het hart van Friesland. Gelegen aan de mooiste straat van het idyllische dorp Easterein. Ooit deed onze woning dienst als herberg.

Oorspronkelijk is het voorhuis gebouwd als kaaspakhuis (1874). In 1929 heeft Pake Gerrit Veenstra het pand gekocht en had hier zijn timmerwinkel. Sinds de aankoop van ons pand, dromen we van een bijzondere accommodatie. Niet alleen voor onszelf maar ook voor anderen. In 2018 hebben wij het ‘Timmerwinkel-deel’ van de woning voorzien van isolatie en vloerverwarming en zijn we nog een het verbouwen. De B&B hebben we in 2014 verbouwd. en steeds een stukje verder verbouwd en ingericht. Omdat Andries uit een aannemersfamilie komt en Catharina interieurontwerpster is, kunnen we zeggen ‘ we hebben iets met verbouwen en inrichten. Het is bij ons nooit klaar. En onlangs hebben we weer een update gegeven aan de B&B kamers.

Sinds de aankoop van ons pand, dromen we van een bijzondere accommodatie. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen. Architectuur en trends zeggen ons weinig. Persoonlijkheid, authenticiteit en sfeer des te meer. Van onze gasten horen wij dan ook vaak dat ‘het klopt’ en dat we oog voor detail hebben. Dat geeft ons voldoening. Een accommodatie moet verrassen, en leefbaar zijn. We houden van echt en van stoer, van hout en van steen. Ook nu zetten we de deuren weer voor je open, U bent van harte welkom!