Book Now2019-12-06T14:32:31+00:00
  • De stad van Jopie Huisman staat centraal in deze smaakvol ingerichte tweepersoonskamer. Deze knusse kamer ademt één en al sfeer. De kleuren en materialen doen denken aan het werk van de beroemde schilder. Zo is de luxe wastafel verwerkt in een echte schilderswerkbank, compleet met verfspatten. Een inspirerende kamer! U overnacht in de comfortabele bedstay. (breedte 1.60 en kwaliteitsmatras op maat)
  • Thema kamer Leeuwarden is de nieuwste kamer in onze B&B | Vakantiewoning. Deze kamer karakteriseert zich door een 'brick' muur in de kamer. dit geeft de kamer een zeer stoer effect. De kamer heeft een badkamer  ensuite (open verbinding met de kamer) en heeft ook een stenen muur afgewerkt met eiken hout. Er staat een heerlijk kingsize comfortabel twee persoons boxspring opgemaakt met natuurlijk linnen bedddengoed die de sfeer helemaal compleet maakt.
  • In de Sneek kamer slaap onder de Waterpoort! natuurlijk op een heerlijke boxspring van het stoere merk Frieschen incl. geïntegreerd massagesysteem! Wie aan Sneek denkt... denkt aan watersport. Dat hebben wij verwerkt in stoere nautische elementen in de kamer. Roeiriemen, een lamp van een oude mast van een skutsje...
  • Wilt u gebruik maken van de gehele accommodatie waar de kamers een eigen badkamer hebben? en waar tegelijk een gezellige woonkamer is om samen nog even na te genieten of een kop koffie te drinken? dat kan! U huurt dan drie slaapkamers een woonkamer en hierbij heeft u uw eigen opgang, hal entree.

Boeking zoekformulier

Start date
End date
People
Electric Bikes
Fiets huren
Bottle of wine
Bike Hire

Contactinformatie

Van Eysingaleane 7
8734 GC Easterein
info@elfstedenstate.nl
0515 331998
App met ons