Neem contact op

van Eysingaleane 7, 8734GC, Easterein

knipoog op niveau naar de Friese Elfsteden

Map Icon

  • Overnachten in stijl
  • 0641004149

Faciliteiten

De royale woonkamer is sfeervol ingericht en voorzien van een televisie. Om niet helemaal wereldvreemd te raken beschikt u over gratis Wi-Fi. Een kleine zithoek en een eigen entree zorgen er voor dat u ongestoord kunt genieten. De twee openslaande tuindeuren geven u toegang tot uw eigen terras, met een heerlijk uitzicht. Geniet van de vogelgeluiden, het rustgevende beeld van grazende schapen en rondscharrelende kippen bij de buren. Of plof neer met een boek op het dakterras. ’s Ochtends staat het ontbijt voor u klaar in een goed gevulde mand.

Geen zin om zelf te koken? Voor een lekkere maaltijd kunt u terecht bij Noflik Easterein, op steenworp afstand van B & B Elfstedenstate. Een intiem kafeegedeelte, gecombineerd met een sfeervol à la carte restaurant.

Groepen
Bent u met een kleine groep (max. 7 pers) en wilt u lekker genieten in uw ‘eigen woning’? U kunt over alle kamers beschikken!

Leuke extra’s
Om er voor te zorgen dat u een onvergetelijke tijd bij ons doorbrengt, bieden wij u graag iets extra’s. Zo kunt u gebruik maken van de ‘haal en breng-service’, fietsen, en een goed gevulde lunchmand.

Ook bieden we op maat gemaakte arrangementen, denk bijvoorbeeld aan een ‘huwelijksaanzoek arrangement’. Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee!

Delen via:

  • Facebook
  • Twitter
DutchEnglishGerman