Kamers met knipoog op niveau naar de Friese elfsteden

Kom genieten in onze thema kamers. Geniet in kamer Sneek van een heerlijk king size boxspringbed met massagesysteem.dit is een Luxe en stoere ingerichte ruime kamer met spannende nautische details. In de kamer Workum bent u voor even ‘ut fan hus’ bij Jopie Huisman. In de Hindelooper woonkamer komt u tot rust, geniet u van ons uitgebreide ontbijt of ligt u languit op de loungebank voor de tv.

Direct reserveren

Kamer Leeuwarden

unieke kamer in het kaaspakhuis met Beton cire inloopdouche

In deze stoere kamer valt uw oog gelijk op de stoere brickwall; de oorspronkelijke buitenmuur van de woning. Het luik herinnert aan de tijd van het kaaspakhuis. achter het luik was de kaaszolder. Plof neer in het heerlijk Kingsize bed van maar liefst 220 lang en 180 breed.

BOEK KAMER

Kamer Sneek

stoere details, fijne sfeer & massagebedden

De themakamer Sneek is stijlvol ingerichte ruime kamer met twee zitjes. Waan u in de Friese watersportstad, let ook eens op de nautische details. Wilt u na een lange dag lekker bijkomen en gemasseerd worden door een echte Fries? Kom tot rust op de comfortabele Friese boxspring en geniet van een ontspannende massage. (ingebouwd massagesysteem in boxspring).

BOEK KAMER

Kamer Workum

vanaf € 85,- per nacht

De stad van Jopie Huisman staat centraal in deze smaakvol ingerichte tweepersoonskamer. Deze knusse kamer ademt één en al sfeer. De kleuren en materialen doen denken aan het werk van de beroemde schilder. Zo is de luxe wastafel verwerkt in een echte schilderswerkbank, compleet met verfspatten. Een inspirerende kamer! U overnacht in de comfortabele bedstay. (breedte 1.60 en kwaliteitsmatras op maat)

BOEK KAMER

Prachtige thema kamers. Zeer gedetailleerd en piekfijn afgewerkt.

Sietse Leffring

Na onze fantastische bruiloft hebben wij op deze bijzonder plek mogen overnachten. Wat een sfeervolle kamer, met een persoonlijk tintje. De verzorging was top. alleen maar lof! bedankt!

Bruidspaar Rudy en Lise

Een ervaring om niet te vergeten, Leuke vriendelijke gastvrouw, Fijne B&B, Sfeervol, Top Ontbijt, Even eruit, Daarom Echt een Aanrader, nog zeker een keer te bezoeken

Guido & Amara uit Almere

Dank voor de hartelijke ontvangst! We hebben genoten van de heerlijke B&B. wat heb je alles sfeervol ingericht! nagedacht over hoe je alles vorm geeft. Echt.. leuk!! Het was gezellig!

Alex & Alinda

Prachtige landelijke locatie in vriendelijk lief dorpje. De kamers zijn zeer mooi en met als thema van de elfstedentocht ingericht. Met oog voor detail. Schaatsen als handvaten. Sneek is op een 15 minuten. Aardige mensen. Een echte aanrader.

Rick Indianenboek

Wij hebben genoten! ook het restaurant om de hoek van de B&B is zeer aan te bevelen!

Wim en Winnie

Just married? / specials

Huwelijksplannen? Wij werken graag (in het geheim) mee aan de mooiste dag van je leven. Wil je na de huwelijksdag verwend worden en even in de huwelijks bublle blijven? Wij geven de kamer de sfeer die bij jullie past. Met de kleuren uit jullie huwelijksthema zodat deze dag helemaal in stijl wordt gevierd! Bel ons voor de mogelijkheden.

Neem contact met mij

Kent u onze leuke arrangementen al?

Arrangementen
Arrangementen
Bedandbreakfast.nl
Van Eysingaleane 7
8734 GC Easterein
info@elfstedenstate.nl
0515 331998
App met ons

Volg ons op:

Bel me terug

Heeft u nog vragen? Wij bellen u graag terug

Bel me terug