per persoon

 • Het beleef Workum arrangement € 134,50,- p.p. inclusief: 2 overnachtingen in de Workum kamer (eigen badkamer). (er zijn meer overnachtingen bij te boeken voor een speciale prijs) 2 x Luxe Fries Ontbijt met verse jus en verse eitjes. Ontvangst met koffie en thee en een Friese lekkernij
 • Even heerlijk op adem komen 2 x overnachten 2 x heerlijk Fries ontbijt 2 x drie gangen diner
 • Ditzo Arrangement Sloepvaren in de Friese Greidhoeke met een overnachting • Ontvangst met koffie en thee en een Friese lekkernij • 1 of 2 keer overnachting (2 personen) in de Leeuwarden of Sneek kamer (eigen badkamer). (er zijn meer overnachtingen bij te boeken voor een speciale prijs) • Een heerlijk Luxe Fries Ontbijt met verse jus en verse eitjes. • Een halve dag Sloepvaren in de Friese Greidhoeke • Gratis wandelroutes die voor de deur van de B&B starten • Gratis koffie en thee in de lounge van de b&B tijdens uw gehele verblijf • Gratis gebruik van wifi tijdens uw verblijf in de B&B • Afsluitbare fietsenstalling aanwezig (voor uw eigen fietsen) Vaar langs alle mooie plekjes in het hart van Friesland , daar waar de grote boten niet kunnen komen…Kom genieten van de rust, de natuur, de leuke dorpjes en stadjes onderweg. Lekker een bakje doen onderweg of met een gevulde koelbox of picknickmand op pad. Maximaal genieten… Zonder vaarervaring of vaarbewijs mogelijk!
  Let op: Dit arrangement is in het weekend voor 2 nachten te boeken. Door de week is 1 nacht ook mogelijk.
 • 2 of 3 daagse Natuurbeleving ten top! Natuurgebied Skrok ligt om de hoek van de B&B. Wij zorgen dat er twee knappe fietsen klaarstaan. U gaat op pad met fietsroute door de weidevogelgebieden (eventueel inclusief een heerlijke picknick). Aan het einde van de avond geniet u van een overheerlijk twee gangen menu bij Bergsma Easterein (drankjes voor eigen rekening).
 • Altijd al eens de Elfstedentocht willen beleven? dat kan nu middels een Elfstedentocht arrangement! Wij bieden u een Elfstedentocht arrangement aan die u zowel per E-bike als per auto kan maken. Kiest u ervoor om met de E-bike dit Elfstedentocht arrangement te volbrengen heeft u toch zeker 3 fietsdagen nodig. Elke dag fietst u circa 80 kilometer van het Elfstedentraject. Kiest u ervoor om het Elfstedenarrangement met de auto te doen is 2 tot 3 dagen voldoende.
 • Gaat u op eigen houtje de Elfstedentocht beleven? En wilt u met een stempelkaart op pad om zo een Elfstedenkruisje te verdienen? Maak dan gebruik van het Friese Elfstedenpakket koop het hier!
 • Thema kamer Leeuwarden is de nieuwste kamer in onze B&B | Vakantiewoning. Deze kamer karakteriseert zich door een 'brick' muur in de kamer. dit geeft de kamer een zeer stoer effect. De kamer heeft een badkamer  ensuite (open verbinding met de kamer) en heeft ook een stenen muur afgewerkt met eiken hout. Er staat een heerlijk kingsize comfortabel twee persoons boxspring opgemaakt met natuurlijk linnen bedddengoed die de sfeer helemaal compleet maakt. Na bevestiging van de reservering dient een vooruitbetaling van 30% van de totale prijs te worden betaald. Het resterende bedrag moet binnen twee dagen voor aankomst worden betaald. U betaald 30 % van de totale prijs als u na reservering annuleert en de totale prijs als u 5 dagen voor aankomst annuleert.
 • *onlangs geheel gerenoveerd*. In de Stoere Sneek kamer waan je je in een luxe hotel. Maar dan met leuke details die een Bed and Breakfast biedt. Natuurlijk op een heerlijke boxspring van het stoere merk Frieschen incl. geïntegreerd massagesysteem! Wie aan Sneek denkt... denkt aan watersport en aan de waterpoort. Wij kregen een afgedankte, kapotte mast van een Skutsje en Andries maakt hier een lamp van ... maar je vind hier nog veel meer leuke details. Ook het beddengoed hebben we aangepast. Wij stemmen het beddengoed niet alleen af op de kamer maar ook op het seizoen. Ieder jaargetijde anders :) Na bevestiging van de reservering dient een vooruitbetaling van 30% van de totale prijs te worden betaald. Het resterende bedrag moet binnen twee dagen voor aankomst worden betaald. U betaald 30 % van de totale prijs als u na reservering annuleert en de totale prijs als u 5 dagen voor aankomst annuleert.
 • De stad van Jopie Huisman staat centraal in deze smaakvol ingerichte tweepersoonskamer. Deze knusse kamer ademt één en al sfeer. De kleuren en materialen doen denken aan het werk van de beroemde schilder. Zo is de luxe wastafel verwerkt in een echte schilderswerkbank, compleet met verfspatten. Een inspirerende kamer! U overnacht in de comfortabele bedstay. (breedte 1.60 en kwaliteitsmatras op maat) Na bevestiging van de reservering dient een vooruitbetaling van 30% van de totale prijs te worden betaald. Het resterende bedrag moet binnen twee dagen voor aankomst worden betaald. U betaald 30 % van de totale prijs als u na reservering annuleert en de totale prijs als u 5 dagen voor aankomst annuleert.
 • Onze vakantie woning met 3 sfeervolle slaapkamers en 3 prive badkamers én een gezamenlijke woonkamer/ keuken is ideaal voor een vriendengroep van 6 tot 7 personen! U verblijft in het  sfeervolle appartement/ vakantiewoning zonder een badkamer te hoeven delen. Daarnaast geniet u samen in de stijlvol ingerichte woonkamer.  Voor 1 nacht kunt u kiezen uit verblijf met of zonder ontbijt. In de vakantie en feestdagen (zie data hieronder) geldt een minimaal verblijf 4 dagen en boekt u exclusief ontbijt.  Mocht u toch ontbijt willen bij boeken dan kunt u dit los bij vermelden (kosten 11,11 p.p.) In de zomerweken geldt een minimaal verblijf van 6 dagen. Bij een boeking langer dan 5 nachten geldt een speciaal tarief! informeer hier naar uw speciale aanbod. Informeer rechtstreeks naar de weektarieven via info@elfstedenstate.nl

  Faciliteiten vakantiewoning:

  3 x Tweepersoonskamer met 3 x eigen badkamer Parkeerfaciliteiten voor de deur WIfi inbegrepen in de prijs Gezamenlijke woonruimte /keuken met:  Koffie en thee faciliteiten, vaatwasser, koelkast, broodrooster, 2 pitskookplaat, combi oven. JBL bluetooth speaker aanwezig.
  Herfstvakantie 17 oktober t/m 25 oktober 2020
  Kerstvakantie 19 december 2020 t/m 3 januari 2021
  Voorjaarsvakantie 13 februari t/m 28 februari 2021
  Meivakantie 1 mei t/m 9 mei 2021
  Zomervakantie 10 juli t/m 5 september 2021
 • 1, 2, 3 dagen of langer Vaar langs alle mooie plekjes in het hart van Friesland , daar waar de grote boten niet kunnen komen…Kom genieten van de rust, de natuur, de leuke dorpjes en stadjes onderweg. Lekker een bakje doen onderweg of met een gevulde koelbox of picknickmand op pad. Maximaal genieten… Lekker een weekendje weg of een midweek, maar ook een week behoort tot de mogelijkheden. Zonder vaarervaring of vaarbewijs mogelijk!