ALs u deze optie aanvinkt zorgen wij dat er een tafel gereserveerd is bij Bergsma Easterein. Graag uw gewenste tijdstip aangeven. Bij booking voor meerdere nachten vragen wij ook de datum dat u wenst te eten even te noteren :)

  • 2 of 3 daagse Natuurbeleving ten top! Natuurgebied Skrok ligt om de hoek van de B&B. Wij zorgen dat er twee knappe fietsen klaarstaan. U gaat op pad met fietsroute door de weidevogelgebieden (eventueel inclusief een heerlijke picknick). Aan het einde van de avond geniet u van een overheerlijk twee gangen menu bij Bergsma Easterein (drankjes voor eigen rekening).
  • Genieten in een heerlijke sfeer In de Stoere Sneek kamer waan je je in een luxe hotel. Maar dan met leuke details die een Bed and Breakfast biedt. Natuurlijk op een heerlijke boxspring van het stoere merk Frieschen incl. geïntegreerd massagesysteem! Wie aan Sneek denkt... denkt aan watersport en aan de waterpoort. Wij kregen een afgedankte, kapotte mast van een Skutsje en Andries maakt hier een lamp van ... maar je vind hier nog veel meer leuke details.   kleine lettertjes: U betaald 30 % van de totale prijs als u na reservering annuleert en de totale prijs als u 5 dagen voor aankomst annuleert.
  • Winters wandelen, Smullen & slapen Een arrangement waarop alle zintuigen geprikkeld worden. Ga naar buiten, wandel de mooie route en wordt nog verwend ook onderweg. Incl. 2 heerlijke overnachtingen in deze Friese B&B in de Greidhoeke.
Ga naar de bovenkant