Elfsteden Fiets- en Vaarvakantie

 476,25

Altijd al eens de Elfstedentocht willen beleven? dat kan nu middels een Elfstedentocht arrangement!
Wij bieden u een Elfstedentocht arrangement aan die u zowel per E-bike als per auto kan maken.
Kiest u ervoor om met de E-bike dit Elfstedentocht arrangement te volbrengen heeft u toch zeker 3 fietsdagen nodig. Elke dag fietst u circa 80 kilometer van het Elfstedentraject. Kiest u ervoor om het Elfstedenarrangement met de auto te doen is 2 tot 3 dagen voldoende.

Elfstedentocht fietsen en varen – Arrangement

Beleef een Elfsteden traject vanaf het water! Varen met een schipper!

Uw fietsen gaan mee aan boord!

Hoe leuk is dat! U gaat niet alleen de Elfstedentocht fietsen maar u vaart een traject van de Elfstedentocht op een luxe sloep, waar de fietsen mee aan boor kunnen!! U vaart langs vele mooie plekjes in het hart van Elfeden schaatsroute.…De schipper, een local, heeft koffie en thee en fris aan boord en natuurlijk een Friese lekkernij. Hij vertelt alle ins en outs over de Elfstedenroute.

Maximaal genieten…

Bij dit arrangement slaapt u op plekjes aan de Elfstedentocht route. Wij stippelen deze route voor u uit. U hoeft alleen maar te fietsen en te genieten!

v.a. € 125,- p.p. per dag.

  • incl. fietsen aan boord
  • incl. ontbijt
  • sloephuur
  • incl. Route op maat

Wijzigingen in overnachtingsplaatsen voorbehouden, vraag naar de mogelijkheden voor meer personen.

De Elfstede beleven! dit jaar is het maar liefst 25 jaar geleden dat de laatste tocht werd verreden! Bij dit arrangement heeft u 2 overnachtingen op 1 plek. van hieruit maakt u lussen om de Elfsteden te beleven. U verblijft op een centrale plek in Friesland zodat de lussen goed te doen zijn. Let wel met 2 overnachtingen heeft u 3 fiets/ rij dagen. bij 3 nachten geeft u uzelf iets meer ruimte om de tocht der tochten in 4 lussen te fietsen.

Wij organiseren ook arrangementen op maat. bijvoorbeeld: verblijven aan de route. Mocht u willen dan kunnen wij tegen vergoeding uw bagage nabrengen. informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! dit mag via mail (info@elfstedenstate.nl), telefoon of WhatsApp (0641004149)