Reserveren2020-05-12T10:35:06+00:00

Kamers

 • Wilt u gebruik maken van de gehele accommodatie waar de kamers een eigen badkamer hebben? en waar tegelijk een gezellige woonkamer is om samen nog even na te genieten of een kop koffie te drinken? dat kan! U huurt dan drie slaapkamers een woonkamer en hierbij heeft u uw eigen opgang, hal entree.
 • De stad van Jopie Huisman staat centraal in deze smaakvol ingerichte tweepersoonskamer. Deze knusse kamer ademt één en al sfeer. De kleuren en materialen doen denken aan het werk van de beroemde schilder. Zo is de luxe wastafel verwerkt in een echte schilderswerkbank, compleet met verfspatten. Een inspirerende kamer! U overnacht in de comfortabele bedstay. (breedte 1.60 en kwaliteitsmatras op maat)
 • *onlangs geheel gerenoveerd*. In de Stoere Sneek kamer waan je je in een luxe hotel. Maar dan met leuke details die een Bed and Breakfast biedt. Natuurlijk op een heerlijke boxspring van het stoere merk Frieschen incl. geïntegreerd massagesysteem! Wie aan Sneek denkt... denkt aan watersport en aan de waterpoort. Wij kregen een afgedankte, kapotte mast van een Skutsje en Andries maakt hier een lamp van ... maar je vind hier nog veel meer leuke details. Ook het beddengoed hebben we aangepast. Wij stemmen het beddengoed niet alleen af op de kamer maar ook op het seizoen. Ieder jaargetijde anders :)
 • Thema kamer Leeuwarden is de nieuwste kamer in onze B&B | Vakantiewoning. Deze kamer karakteriseert zich door een 'brick' muur in de kamer. dit geeft de kamer een zeer stoer effect. De kamer heeft een badkamer  ensuite (open verbinding met de kamer) en heeft ook een stenen muur afgewerkt met eiken hout. Er staat een heerlijk kingsize comfortabel twee persoons boxspring opgemaakt met natuurlijk linnen bedddengoed die de sfeer helemaal compleet maakt.

Arrangementen

 • 1, 2, 3 dagen of langer Vaar langs alle mooie plekjes in het hart van Friesland , daar waar de grote boten niet kunnen komen…Kom genieten van de rust, de natuur, de leuke dorpjes en stadjes onderweg. Lekker een bakje doen onderweg of met een gevulde koelbox of picknickmand op pad. Maximaal genieten… Lekker een weekendje weg of een midweek, maar ook een week behoort tot de mogelijkheden. Zonder vaarervaring of vaarbewijs mogelijk!
 • 1, 2, 3 dagen of langer Vaar langs alle mooie plekjes in het hart van Friesland , daar waar de grote boten niet kunnen komen…Kom genieten van de rust, de natuur, de leuke dorpjes en stadjes onderweg. Lekker een bakje doen onderweg of met een gevulde koelbox of picknickmand op pad. Maximaal genieten… Lekker een weekendje weg of een midweek, maar ook een week behoort tot de mogelijkheden. Zonder vaarervaring of vaarbewijs mogelijk!
 • 2 daagse shoproute op maat Combineer uw dagje uit met een heerlijk overnachting. Wij kennen Friesland op ons duimpje en stippelen graag een route op maat voor u uit. Geef aan wat uw voorkeur is. Houdt u van kledingwinkels, brocante, of iets anders? Wij plannen graag uw unieke dagje uit.
 • Altijd al eens de Elfstedentocht willen beleven? dat kan nu middels een Elfstedentocht arrangement! Wij bieden u een Elfstedentocht arrangement aan die u zowel per E-bike als per auto kan maken. Kiest u ervoor om met de E-bike dit Elfstedentocht arrangement te volbrengen heeft u toch zeker 3 fietsdagen nodig. Elke dag fietst u circa 80 kilometer van het Elfstedentraject. Kiest u ervoor om het Elfstedenarrangement met de auto te doen is 2 tot 3 dagen voldoende.
 • 2 of 3 daagse Natuurbeleving ten top! Natuurgebied Skrok ligt om de hoek van de B&B. Wij zorgen dat er twee knappe fietsen klaarstaan. U gaat op pad met fietsroute door de weidevogelgebieden (eventueel inclusief een heerlijke picknick). Aan het einde van de avond geniet u van een overheerlijk twee gangen menu bij Bergsma Easterein (drankjes voor eigen rekening).
 • Even heerlijk op adem komen 2 x overnachten 2 x heerlijk Fries ontbijt 2 x drie gangen diner
 • Het beleef Workum arrangement € 134,50,- p.p. inclusief: 2 overnachtingen in de Workum kamer (eigen badkamer). (er zijn meer overnachtingen bij te boeken voor een speciale prijs) 2 x Luxe Fries Ontbijt met verse jus en verse eitjes. Ontvangst met koffie en thee en een Friese lekkernij

Boeking zoekformulier

Startdatum
Einddatum
Personen
Electrische fietsen
Fiets huren
Fles wijn
Gewone fietsen
reserveer svp een tafel Bij Bergsma Easterein
Sloep / motorboot (halve dag)
Sloep / motorboot (hele dag)

Contactinformatie

Van Eysingaleane 7
8734 GC Easterein
info@elfstedenstate.nl
0515 331998
App met ons