Wat zeggen onze gasten over hun verblijf?

Gastvrijeheid

Rated 5 out of 5
4 maart, 2022

Bedankt voor jullie gastvrijheid en ontspannen sfeer. Genoten van jullie mooie b&b.
Vanaf nu een andere kijk op Friesland, geweldig!

Sandra en Rene

Tank foar jo gastfrijens!

Rated 5 out of 5
4 maart, 2022

Wat hebben wij genoten met onze vriendinnengroep van jullie huiselijk accommodatie! Fijn kunnen bijkletsen, lachen, dansen en zingen on het genot van een drankje en een hapje. Super service wb fietsen, activiteiten, eten en samenwerking met jullie buren b&b de ‘oude dame’. Wij hebben genoten en weer mooie herinneringen gemaakt.

Alida, Anja, Hilde, Inge, Moniave, Tineke, Mirjam, Ria en Zwanette

Genoten

Rated 5 out of 5
4 maart, 2022

Bedankt voor uw ontvangst. We hebben van de mooie natuur genoten en ook Leeuwarden bezocht en veel kunnen leren over de Friese cultuur en geschiedenis.

Darinka en Alexsandra

Prachtige plek

Rated 5 out of 5
4 maart, 2022

Wat een prachtige plek om m’n 50ste verjaardag te vieren met mijn ouders en zussen. Zeer smaakvol ingericht, prettige ruimtes en alles erg goed verzorgd. Dank voor de goede zorgen en de felicitatie bij het ontbijt! Plek om terug te komen.

Marieke

Onwijs genoten!

Rated 5 out of 5
4 maart, 2022

We hebben onwijs genoten van ons verblijf in jullie b&b. Het was heerlijk om weer even terug te zijn in de plaats waar voor onze familie veel geschiedenis ligt! Heerlijk gewandeld in de omgeving en uitstapjes gemaakt naar Bolsward en Sneek. Com[plimenente voor hoe jullie het hier hebben ingericht waardoor je je meteen op je gemakt en thuis voelt.

Hans, Carin, Kirsty, Maarten en Myrte

Schrijf een review