Wat zeggen onze gasten over hun verblijf?

Onwijs genoten!

Rated 5 out of 5
4 maart, 2022

We hebben onwijs genoten van ons verblijf in jullie b&b. Het was heerlijk om weer even terug te zijn in de plaats waar voor onze familie veel geschiedenis ligt! Heerlijk gewandeld in de omgeving en uitstapjes gemaakt naar Bolsward en Sneek. Com[plimenente voor hoe jullie het hier hebben ingericht waardoor je je meteen op je gemakt en thuis voelt.

Hans, Carin, Kirsty, Maarten en Myrte

Wat een cadeau!

Rated 5 out of 5
4 maart, 2022

Wat hebben wij genoten van deze minivakantie in jullie prachtige b&b. Heel heel hartelijk bedankt

Nel en Anouk

Fijn ontvangst

Rated 5 out of 5
27 januari, 2022

We zijn verrast door jullie mooie b&b. Mooie kamer, heerlijk bed, heerlijk ontbijt. Zo fijn dat we tips en fietsroutes van je kregen! Dat heeft het ons wat makkelijker gemaakt alsmede ook naar veel mooie plekjes gebracht.

Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid.

We hebben genoten van het mooie Friesland.

Wim en Vera

Super bedankt!

Rated 5 out of 5
27 januari, 2022

Voor jullie gastvrijheid en de leuke tips die we van je hebben gehad voor de mooie fietsroutes. We hebben genoten van het mooie Friesland.

Cor en Amanda

Super gastvrije B&B in mooi pand in minder bekend Friesland

Rated 5 out of 5
18 juni, 2021

Voor ons nog een onbekend stuk Friesland: Easterein & de Greidhoek. Zeer onterecht, want een hele mooie omgeving. De B&B is een prachtig pand (oud kaaspakhuis/timmerfabriek) en Catharina is een fantastische gastvrouw. Ze denkt mee met haar gasten, zorgt voor een heerlijk ontbijt. De kamers zijn leuk gedecoreerd en heel netjes en schoon. Wij vonden de Leeuwarder kamer heel aangenaam. Jij kunt bij hen ook een sloep huren, wat wij dan ook gedaan hebben. Een leuke tocht naar Bolsward gevaren door een prachtig gebied van Natuurmonumenten met vele weidevogels.

In Juni ook veel kleintjes dus met de sloep rustig gevaren om hen niet te veel te storen. We waren ongeveer de enige die dag die hierdoor vaarden. Al hoewel geen echte vogelkenners, herkenden we de vele grutto’s uit duizenden. wat mooi om die zo veel te zien hier. ‘s avonds heerlijk gegeten bij Bergsma (1 minuut lopen vanaf de Elfstedenstate) wat ons verblijf helemaal af maakte. Bergsma heeft het karakter van een zeer oud dorpscafé met dito inrichting (echt een museum) maar echt een heerlijke kaart. Al met al is de Elfstedenstate een echte aanrader!

Folkert Sandberg

Schrijf een review