Zevendaagse Fietsvakantie

Inclusief Elfstedenkruisje en stempelkaart (Uniek! Nergens anders verkrijgbaar)

Een hele week in Friesland uw ogen uitkijken. Wie wil dat nou niet?. Fiets in zeven dagen door het Friese landschap en de Friese Elfsteden. In zeven dagen leert u allemaal nieuwe dingen over Friesland. U kunt ervoor kiezen om bij de aankomstdag te beginnen met fietsen of rustig de Greidhoeke-omgeving rondom de Elfstedenstate te verkennen. U wordt bij aankomst verwelkomd door uw gastvrouw, Catharina, met een lekkernij en koffie/thee. Zij begeleidt u naar het verblijf en legt u alles uit over uw vakantie. Onze Bed & Breakfast ligt in het hart van Friesland tussen de Elfsteden Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Bolsward, Sneek en IJlst.

Verblijf
De eerste nacht verblijft u in een van de themakamers van de Elfstedenstate. Er zijn drie themakamers; de Workum-kamer (een gezellige bedstee), de Leeuwarden-kamer en de Sneek-kamer. Elke kamer heeft een eigen badkamer en er is een centrale lounge in de Elfstedenstate met keuken en een mooi terras. De overige dagen slaapt u in een unieke bed & breakfast aan de Elfsteden-route. De laatste nacht verblijft u ook in de Elfstedenstate.

Uw reis
In zeven dagen reist u door de Friese Elfsteden en elke dag fietst u weer naar de Elfstedenstate. Dit zijn elke dag tussen de 60 en 70 km’s bij vier fietsdagen. Als u bij ons een Elfstedentocht arrangement boekt, krijgt u uitgebreide documentatie van de route op de telefoonnavigatie of bij voorkeur op papier, een stempelkaart en bij het volbrengen van de Elfstedentocht het welverdiende Elfsteden kruisje!

Inbegrepen
Bij uw reis zijn de volgende dingen inbegrepen:

  • Overnachting
  • Geheel zorgeloos op pad met een route per dag voor u gemaakt, Route via een app op de telefoon, via fietscomputer of geprint op papier
  • Stempelkaart en bijbehorende Elfstedenkruisje bij het behalen van de tocht
  • Toeristenbelasting
  • U kunt uw auto veilig en gratis achterlaten bij de Elfstedenstate
  • Bagagevervoer

De volgende dingen zijn niet inbegrepen:

  • Fiets/e-bike huur
  • Huur boot

Praktische informatie
Tijdens uw verblijf is Catharina uw contactpersoon. Heeft u een wens dan kan zij die in vervulling brengen.

Kom genieten van de rust, de natuur, de leuke dorpjes en stadjes onderweg. Maximaal genieten…

Let op: wij organiseren ook de Elfstedentocht waarbij u overnacht in de Elfstedenstate! U hebt dan wel terugfiets kilometers. Kijk voor deze arrangementen hier

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit mag via mail info@elfstedenstate.nl, telefoon of WhatsApp (0641004149)