Elfsteden Autovakantie

Inclusief Elfstedenkruisje en stempelkaart (Uniek! Nergens anders verkrijgbaar)

De Elfsteden Autovakantie arrangement van de Elfstedenstate is een leuke vakantie voor de motor en auto. Rij in twee tot acht dagen door het Friese landschap en de Friese Elfsteden. Met de auto ben u zo door de Elfsteden heen, daarom hebben wij voor u leuke uitstapjes erbij bedacht. U kunt bijvoorbeeld een dag naar eiland of een city trip maken naar een van de andere mooie steden in het Noorden. U wordt bij aankomst verwelkomd door uw gastvrouw, Catharina, met een lekkernij en koffie/thee. Zij begeleidt u naar het verblijf en legt u alles uit over uw vakantie. Onze Bed & Breakfast ligt in het hart van Friesland tussen de Elfsteden Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Bolsward, Sneek en IJlst.

Verblijf
De eerste nacht verblijft u in een van de themakamers van de Elfstedenstate. Er zijn drie themakamers; de Workum-kamer (een gezellige bedstee), de Leeuwarden-kamer en de Sneek-kamer. Elke kamer heeft een eigen badkamer en er is een centrale lounge in de Elfstedenstate met keuken en een mooi terras. De overige dagen slaapt u in een unieke bed & breakfast aan de Elfsteden-route. De laatste nacht verblijft u ook in de Elfstedenstate.

Uw reis
In twee tot acht dagen reist u door de Friese Elfsteden met elke dag een of meerdere steden op de planning en elke dag verblijft u weer in de Elfstedenstate. U start elke dag uw dag met een ontbijt. Als u bij ons een Elfstedentocht arrangement boekt, krijgt u uitgebreide documentatie van de route op de telefoonnavigatie of bij voorkeur op papier, een stempelkaart en bij het volbrengen van de Elfstedentocht het welverdiende Elfsteden kruisje!

Inbegrepen
Bij uw reis zijn de volgende dingen inbegrepen:

  • Overnachting
  • Geheel zorgeloos op pad met een route per dag voor u gemaakt, Route via een app op de telefoon of geprint op papier
  • Stempelkaart en bijbehorende Elfstedenkruisje bij het behalen van de tocht
  • Toeristenbelasting

De volgende dingen zijn niet inbegrepen:

  • Fiets/e-bike huur
  • Huur boot
  • Extra kosten voor overtocht naar een Waddeneiland

Praktische informatie
Tijdens uw verblijf is Catharina uw contactpersoon. Heeft u een wens dan kan zij die in vervulling brengen.

Kom genieten van de rust, de natuur, de leuke dorpjes en stadjes onderweg. Maximaal genieten…

Let op: wij organiseren ook de Auto Elfstedentocht waarbij u overnacht in de Elfstedenstate! Kijk voor deze arrangementen hier

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit mag via mail info@elfstedenstate.nl, telefoon of WhatsApp (0641004149)