Elfsteden Fietsvakantie

Inclusief Elfstedenkruisje en stempelkaart (Uniek! Nergens anders verkrijgbaar)

Een fietsvakantie voor stellen, de vriendengroep en zelfs voor u alleen. Bepaal zelf hoelang u door het Friese landschap en de Friese Elfsteden fietst. U kunt ook een mix van fietsen, varen en bijvoorbeeld een uitstapje naar een van de Friese Waddeneilanden. U kunt ervoor kiezen om bij de aankomstdag te beginnen met fietsen of rustig de Greidhoeke-omgeving rondom de Elfstedenstate te verkennen. U wordt bij aankomst verwelkomd door uw gastvrouw, Catharina, met een lekkernij en koffie/thee. Zij begeleidt u naar het verblijf en legt u alles uit over uw vakantie. Onze Bed & Breakfast ligt in het hart van Friesland tussen de Elfsteden Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Bolsward, Sneek en IJlst.

Verblijf
U verblijft in een of meerdere unieke hotels en bed en breakfasts die Friesland te bieden heeft. U kunt er ook voor kiezen om uw eerste nacht te verblijven in een van de themakamers van de Elfstedenstate. Er zijn drie themakamers; de Workum-kamer (een gezellige bedstee), de Leeuwarden-kamer en de Sneek-kamer. Elke kamer heeft een eigen badkamer en er is een centrale lounge in de Elfstedenstate met keuken en een mooi terras.

Uw reis
Dit arrangement kunt u boeken van 3 tot 14 dagen voor 1 tot en met 10 personen. U reist door de Friese Elfsteden en elke dag staat er een nieuwe route gepland. Iedere dag fietst u maximaal 60 km op een dag. Als u bij ons een Elfstedentocht arrangement boekt, krijgt u uitgebreide documentatie van de route op de telefoonnavigatie of bij voorkeur op papier, een stempelkaart en bij het volbrengen van de Elfstedentocht het welverdiende Elfsteden kruisje!

Inbegrepen
Bij uw reis zijn de volgende dingen inbegrepen:

  • Ontbijt
  • Overnachting
  • Geheel zorgeloos op pad met een route per dag voor u gemaakt, Route via een app op de telefoon, via fietscomputer of geprint op papier
  • Stempelkaart en bijbehorende Elfstedenkruisje bij het behalen van de tocht
  • Toeristenbelasting
  • U kunt uw auto veilig en gratis achterlaten bij de Elfstedenstate

De volgende dingen zijn niet inbegrepen:

  • Fiets/e-bike huur
  • Huur boot
  • bagagevervoer

Praktische informatie
Tijdens uw verblijf is Catharina uw contactpersoon. Heeft u een wens dan kan zij die in vervulling brengen.

Kom genieten van de rust, de natuur, de leuke dorpjes en stadjes onderweg. Maximaal genieten…

Let op: wij organiseren ook de Elfstedentocht waarbij u overnacht in de Elfstedenstate! U hebt dan wel terugfiets kilometers. Kijk voor deze arrangementen hier

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit mag via mail info@elfstedenstate.nl, telefoon of WhatsApp (0641004149)